top of page
  • lievelingskindt

Iedereen een lievelingskindt.

Bijgewerkt op: 1 aug. 2022


Hallo toekomst,


Als alles in je leven eigenlijk wel goed gaat komt er een moment waarop je je realiseert hoe veel geluk je hebt. Je hebt toevallig de juiste partner, een fijn gezin, het juiste huis, de juiste baan, de juiste omgeving, ach..... ik kan nog wel even doorgaan.....


Dan kijk je vanachter je veilige plek de wereld in en wordt ineens wakker: alles kan met een klap veranderen! Corona, recessie, stom ongeluk of botte pech... of gewoon op de verkeerde plek, het verkeerde wiegje, de verkeerde omgeving of er is gewoon even te veel van je gevraagd...


Dan kan je zelf het heft in handen nemen en jezelf tot je eigen lievelingskindt verklaren!


Want wat de omstandigheid ook is, en hoe men je probeert te helpen of niet... Uiteindelijk is het alleen aan jou. Jij bepaalt jouw toekomst en de richting waarin je beweegt naar morgen.


Verwen jezelf, neem groeirust en zoek uit hoe het leven en werk vanaf vandaag bij jou past. Je eigen tempo, je eigen manier en altijd passend bij wat jij vandaag nodig hebt om verder te komen dan de problemen of moeilijkheden van vandaag.


En als je het helemaal snapt, dan deel je die kennis met iedereen die het nodig heeft.


Zo ontstaat er volgens mij een community met Lievelingkindt Lovers, die elk op eigen wijze van onze producten genieten en zo een bijdrage kunnen leveren aan ons masterplan.


Wij hopen dat heel veel mensen gaan genieten van de prachtige producten van kleine lokale makers en ons helpen de juiste goede doelen aan te bereiken waarmee we onze winst graag delen.


Liefs, Claudia0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page