top of page
Beauty Model

Winkelbeleid

We hebben Lievelingskindt LKDT. opgericht met één doel: we wilden onze klanten een eerlijke, lonende en fijne shoppingervaring bieden. We doen zaken volgens dezelfde waarden en we weten dat een betere dienstverlening leidt tot trouwe klanten. Ons winkelbeleid staat hieronder beschreven, neem het rustig door en neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Meer informatie

Ons verzendbeleid

Hoe werkt het

Hier komt jouw verzendbeleid. Dit is de plek om informatie te geven over verzendmethodes, verpakkingen en kosten. Houd het kort en gebruik duidelijke taal om het vertrouwen van je klanten te winnen zodat ze vaker terugkomen!

Meer informatie

Ons retourbeleid

Alles wat je moet weten

Hier komt jouw retourbeleid. Je kunt hier beschrijven hier wat klanten moeten doen als ze zich hebben bedacht, of wanneer ze niet tevreden zijn met hun aankoop. Heldere regels stellen klanten gerust zodat ze zonder problemen een bestelling kunnen plaatsen - en dat later nog eens doen!

Meer informatie

Imprint

Template voor uw imprint

Lievelingskindt LKDT.
Hoofdweg 12
5571 PG, Zwolle
Nederland
Telefoon: +31 (0) 456 573442
E-mail: info@mijnbedrijf.com
Website: www.wixisstunning.com
Bevoegde vertegenwoordiger: M. Beemer
KVK-nummer: 12345678
Bevoegde rechtbank: Rechtbank Overijssel
Indien beschikbaar: BTW-nummer
BTW-wet: Wet op de Omzetbelasting

​Dit is een imprint. Een imprint is in sommige regio's wettelijk verplicht. Dit template bevat alleen algemene informatie en voorbeeldteksten en is niet gereed voor publicatie. De informatie in een imprint is afhankelijk van uw bedrijfs- of websitetype. We raden u aan juridisch advies in te winnen om u te helpen bij het begrijpen van de imprint en het helpen opstellen van uw imprint.

Meer informatie

Ons privacybeleid

Jouw gegevens zijn veilig

Hier komt jouw privacybeleid. Dit is een prima plek om je klanten te informeren over hoe je hun persoonsgegevens gebruikt, opslaat en beveiligt. Voeg details toe, zoals hoe er gebruik wordt gemaakt van externe partijen om betalingen te verifiëren, of over de manier waarop gegevens van klanten worden verzameld en gebruikt nadat de aankoop voltooid is.

De privacy van je gebruikers is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, dus neem de tijd om een nauwkeurig en gedetailleerd beleid te schrijven. Gebruik duidelijke taal zodat ze met vertrouwen kunnen shoppen, keer op keer!

Meer informatie
bottom of page